A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662283.576.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

MLR Iasi lanseaza inscrierile pentru Concursul National de Proza „Mihail Sadoveanu”, editia a VI-a
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
14-07-2015, ora 11:07

MLR Iasi lanseaza inscrierile pentru Concursul National de Proza „Mihail Sadoveanu”, editia a VI-a

Articol de Madalina Irimia
Muzeul Literaturii Romane Iasi lanseaza inscrierile pentru cea de-a VI-a editie a Concursului National de Proza „Mihail Sadoveanu”, organizat in luna noiembrie 2015.

Concursul este destinat autorilor romani de orice varsta, din Romania si din afara granitelor tarii, care nu au debutat in volum si nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor.

Participantii pot trimite 1-3 lucrari in proza, inclusiv fragmente de roman, dactilografiate in doua exemplare, la 1,5 randuri, de pana la 15 pagini fiecare lucrare.

Lucrarile, semnate cu un motto si avand formatul A4, vor fi trimise pe adresa Muzeului Literaturii Romane Iasi (str. V. Pogor nr. 4, cod 700110, Iasi), cu mentiunea Pentru Concursul National de Proza „Mihail Sadoveanu”, pana la data de 12 octombrie 2015 (data postei). in coletul postal va fi introdus si un plic inchis (avand acelasi motto) care va contine numele si prenumele autorului, un CV de prezentare si date de contact (nr. de telefon, e-mail).

Premierea participantilor se va face sambata, 14 noiembrie 2015, la Muzeul „Mihail Sadoveanu”, in cadrul Zilelor Sadoveanu. Juriul Concursului, stabilit de Muzeul Literaturii Romane Iasi si Uniunea Scriitorilor din Romania, filiala Iasi, va acorda Premiul „Mihail Sadoveanu”, premiile I, II, III, precum si o serie de mentiuni. De asemenea, lucrarile premiate vor fi publicate, cu acceptul autorilor, in Antologia Concursului National de Proza „Mihail Sadoveanu”, editata de Editura Muzeelor Literare Iasi.

Anul trecut, la Concursul National de Proza „Mihail Sadoveanu” au fost inscrise peste 100 de lucrari.
     
Tag-uri: concurs, iasi, mlr
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii