A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815950.8086.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Luna ianuarie a adus un nou record la Aeroportul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-02-2015, ora 09:34

Luna ianuarie a adus un nou record la Aeroportul Iasi

Articol de Madalina Irimia
Aeroportul Iasi continua trendul ascendent in privinta traficului de pasageri, inregistrand o noua crestere, de aceasta data cu aproape 40 % in luna ianuarie 2015 fata de ianuarie 2014.

Datele statistice ale lunii ianuarie, desi o luna nefavorabila din punct de vedere comercial si al traficului de pasageri, arata o crestere de aproape 40% a numarului total de pasageri imbarcati si debarcati la Iasi fata de luna ianuarie a anului trecut.

Numarul de pasageri ce au tranzitat Aeroportul Iasi in luna ianuarie este cu adevarat impresionant raportat la cifrele inregistrate anul trecut si in intreaga istorie a aerogarii iesene, de aceea dorim sa le multumim tuturor celor ce au ales sa calatoreasca prin intermediul nostru. Acum incepem cu totii sa constientizam rolul fundamental al noii piste de aterizare –decolare, al dotarilor cu echipamente ultramoderne si al cresterii categoriei de operare in conditii de vizibilitate redusa. Incepem sa intelegem ca viitorul Aeroportului Iasi, al comunitatii noastre locale si regionale este legat direct de tot ceea ce am facut si continuam sa facem aici, pentru binele comunitatii noastre.

Ne dorim ca intreg anul 2015 sa cunoasca aceasta dinamica extraordinara si vom face tot ce ne sta in putiinta sa reusim, acest lucru fiind posibil prin imbunatatirea produselor existente in acest moment si prin deschiderea de noi rute spre noi destinatii. Anul 2015, alaturi de anul 2014, cred ca vor intra in istoria Aeroportului Iasi si a intregii comunitati ca anii de cotitura spre o dezvoltare durabila.

Aeroportul Iasi este in acest moment, din toate punctele de vedere, aeroportul regional al Moldovei, care in perspectiva imediat urmatoare va raspunde intrutotul exigentelor pasagerilor regiunii si standardelor de siguranta si securitate aeroportuara” a declarat Marius Bodea, presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Datele statistice inregistrate in luna ianuarie a anului 2015 si in luna ianuarie a anilor trecuti, se prezinta astfel:
2015 – 22.550
2014 – 16.928
2013 – 12.208

In prima parte a anului 2015 se vor opera in total 8 (opt) destinatii externe pentru pasagerii din zona Moldovei: catre Italia 5 (cinci) destinatii - Roma, Bologna, Torino, Milano (Bergamo), Venetia (Treviso); catre Austria – Viena; catre Israel - Tel Aviv; catre Marea Britanie – Londra

Toate aceste destinatii sunt operate de catre 3 (trei) companii aeriene partenere ale Aeroportului Iasi: TAROM, Austrian Airlines si Wizz Air.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii