ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-08-2015, ora 10:28

Lucrarile la Splai Stang Bahlui, demarate saptamana viitoare

Articol de Cristian Amariei
In cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Roznovanu, Mihai Chirica, viceprimarul cu atributii de primar al Municipiului Iasi, a oferit detalii cu privire la cele mai recente activitati administrative locale.

Un prim subiect al declaratiilor de presa a vizat instituirea de limitatoare de viteza si indicatoare de limitare a vitezei la maxim 30 km/ora in zona lacului Venetia, urmand a fi amenajat un trotuar pe sensul de mers catre Ciric.

In zona Podu Ros, un alt punct f
fierbinte din punct de vedere al traficului ingreunat din cauza lucrarilor de schimbare a liniei de tramvai, vor actiona echipaje de politie care vor dirija fluxurile de circulatie.
In alta ordine de idei, edilul a anuntat semnarea contractului de lucrari pentru modernizarea Splaiului Stang Bahlui, lucrarile urmand a incepe in circa o saptamana.

„Vom ataca tronsonul cel mai important, Tudor Vladimirescu – Podu Ros, acest lucru fiind motivat de faptul ca este o zona de universitati, dar si o zona foarte accesata ca scurtatura ce evita strada Elena Doamna. Daca nu vor aparea contestatii pana pe 10 august, vom demara lucrarile si pe Splaiul Drept Bahlui”, a detaliat Mihai Chirica, viceprimarul cu atributii de primar.

De asemenea, edilul a anuntat ca va fi semnat un contract de 4,9 milioane de lei fara TVA cu firma Confort 2000 din Braila pentru finalizarea lucrarilor aferente proiectului european de extindere si reabilitare a Caminului de Pensionari Sf. Parascheva.
     
Tag-uri: bahlui, iasi, lucrari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii