ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-01-2013, ora 08:11

Lucrari de modernizare la bazinele Sorogari

Articol de Alexandra Stefanescu

Marti 22 ianuarie 2013 se vor efectua lucrari de inlocuire a unor piese pe conducta de alimentare a rezervoarelor de apa din statia Sorogari. Operatiunile fac parte din Contractul de Lucrari nr. 2 „Modernizarea sistemului de alimentare cu apa din orasul Iasi (Bazine Sorogari)”, din cadrul programului operational POS Mediu pentru asistenta structurala prin Fondul de Coeziune.

Din acest motiv, marti 22 ianuarie 2013, in intervalul orar estimat 09.00 – 19.00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre clientii din cartierele Aviatiei, Tatarasi, Oancea, Ciurchi, Stejar, Gradinari, Smardan, Centru Civic, Tg. Cucu, Centru, B-dul Tudor Vladimirescu, B-dul C.A. Rosetti, strada Elena Doamna, strada Sf. Lazar, B-dul Stefan cel Mare, B-dul Independentei, strazile Theodor Burada, Arcu, Horia, Saulescu, Closca, Colonel Langa si Petru Movila.

Contractul de Lucrari „Modernizarea sistemului de alimentare cu apa din orasul Iasi (Bazine Sorogari)” are o valoare de 7.995.000 lei, din care finantarea nerambursabila din Fondul de Coeziune este in procent de 76,27%, iar Guvernul Romaniei, Consiliul Judetean Iasi, Primaria Municipiului Iasi si ApaVital SA contribuie cu 23,73%. Lucrarile se deruleaza in perioada 23 mai 2012 – 23 iulie 2013 si presupun reabilitarea rezervoarelor R1 si R2, a camerei vanelor si a instalatiilor hidraulice aferente, precum si prevederea de instalatii de automatizare si SCADA in Complexul Sorogari. Implementarea acestui contract va determina reducerea pierderilor de apa din sistem si optimizarea alimentarii cu apa in mai multe cartiere ale municipiului Iasi.

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital roaga consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere si isi cere scuze pentru disconfortul creat.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Tag-uri: Apavital, lucrari, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  02.07.2017 01:55

wh0cd957419 clomid uk buy allopurinol

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii