A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819190.1632.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lucrari de modernizare la Spitalul Clinic de Recuperare Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-07-2015, ora 08:24

Lucrari de modernizare la Spitalul Clinic de Recuperare Iasi

Articol de Madalina Irimia
Conform hotararii adoptate de catre Consiliul Local, Spitalul Clinic de Recuperare Iasi va beneficia de o noua investitie. Astfel, in cadrul procesului de modernizare a unitatii medicale, vor fi alocati 1.391.170 de lei pentru amenajarea si recompartimentarea Laboratorului de Analize Medicale.

Practic, acest compartiment al spitalului n-a beneficiat de reparatii semnificative in ultimii 20 de ani, prezentand deficiente in respectarea circuitelor functionale, asigurarea filtrelor si a spatiului de depozitare, precum si in asigurarea unei ventilatii corespunzatoare. in timp, Laboratorul de analize medicale a fost dotat cu echipamente medicale performante ce a implicat o suplimentare a efortului de sustinere a instalatiei electrice. Prin urmare, o modernizare a acestuia era imperios necesara.

In urma lucrarilor, laboratorul va avea trei zone principale: o cale de acces pacienti pentru prelevarea probelor, comuna cu zona de acces a personalului in vestiare filtru, zona curata, de lucru, de depozitare a materialelor, spalare si sterilizare a instrumentarului folosit, zona de deseuri si neutralizare a culturilor cu incarcatura biologica periculoasa. Durata de realizare a lucrarilor este estimata la 8 luni.

Pentru demararea lucrarilor de executie in anul 2015 s-au prevazut credite bugetare in valoare de 100.000 lei din venituri propriuu, urmand ca finalizarea acestora sa se realizeze in anul 2016 cu sursa de finantare atat din venituri proprii cat si buget local.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii