ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2015, ora 09:20

Lucrari ample la sase proiecte europene din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Intr-o declaratie de presa acordata vineri, 13 martie, viceprimarul Mihai Chirica a prezentat situatia existenta in acest moment la principalele obiective de investitii pe fonduri europene.

Astfel, pe santierul proiectului „Modernizarea retelei de tramvai” se lucreaza in zona Baza 3, pe tronsonul dintre Bv. Tudor Vladimirescu si Bv. Metalurgiei, dar si in zona Vasile Lupu.

La Pasajul Octav Bancila se lucreaza in zona fostei Fabricii de tigarete, dar si la intersectia dintre str. Octav Bancila cu str. Pacurari. De asemenea, in parteneriat cu Consiliul Judetean se lucreaza la Manastirea Golia, prin refacerea picturii si a zidurilor. in cadrul proiectului “Sistem de management al traficului” continua lucrarile de montare a echipamentelor de fibra optica in intersectii.

„Pe Axa Sud se lucreaza la montarea liniei de tramvai. Deja s-a ajuns in zona Str. Salciilor si Aleii Rozelor. in zona Lapusneanu – Piata Unirii se lucreaza pe toate fronturile, pe esplanada spre Bv. Independentei, pe Str. Lapusneanu, parcul Mitocul Maicilor si Pasajul Unirii. De asemenea, continua santierul de la Muzeul Municipal. Gradul global de realizare a proiectelor este estimat la 60 la suta”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Foto: oradeiasi.oradestiri.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii