ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-02-2015, ora 11:20

Locurile de parcare scoase la inchiriat zilele viitoare

Articol de Cristian Amariei
In urmatoarele zile ale lunii februarie sunt disponibile pentru inchiriat mai multe locuri de parcare aferente imobilelor din municipiu. Astfel, pe 19 februarie are loc licitatia publica cu strigare pentru inchirierea a doua locuri de parcare situate in str. Buridava nr. 10, iar pe 20 februarie vor fi scoase trei locuri de parcare de pe str. Canta nr. 2.

Ultima saptamana a lunii va inregistra pe 23 februarie licitatia de inchiriere a sase locuri de parcare situate in str. tutora nr. 11C, alte cinci locuri, aflate pe str. Primaverii nr. 21A fiind supuse procedurii pe 24.02.

Vor fi organizate licitatii atat pe 25 cat si pe 26 februarie, cand vor fi licitate doua locuri, situate in Al. Rozelor nr. 8 si, respectiv 8 locuri de parcare din str. Canta nr. 54. Toate licitatiile au loc la ora 14 la sediul DAPPP, dosarele de participare urmand a fi depuse cu o zi inainte de desfasurarea procedurii.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare pentru toate licitatiile se pot obtine de la sediul Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat din str. Smardan nr. 5, cam 9 parter sau la telefon 0232/264.246, int. 22. De asemenea, detalii cu privire la imobilele care pot participa la fiecare licitatie in parte pot fi gasite si pe www.primaria-iasi.ro , sectiunea Licitatii.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii