A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832308.4597.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Linie RATP intre Targu Cucu si Aeroport
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2013, ora 12:09

Linie RATP intre Targu Cucu si Aeroport

Articol de Cristian Amariei

Municipalitatea intentioneaza infiintarea unei linii de transport in comun ce va face legatura intre oras si Aeroport. Deocamdata, capatul liniei va fi plasat in Targu Cucu, dar, pe viitor, se doreste prelungirea traseului pana la Gara, in asa fel incat sa existe o legatura directa intre cele doua porti de intrare si iesire a calatorilor din oras, scrie curierul-iasi.ro.

Proiectul de hotarare va fi depus pana la urmatoarea sedinta a Consiliului Local, chiar in aceasta luna”, a declarat presei viceprimarul Marius Danga.

Traseul va fi parcurs cu ajutorul unor autobuze special adaptate pasagerilor aeroportului, in sensul amenajarii unui spatiu adecvat transportului de bagaje. Mersul autobuzelor va fi corelat cu orarul de zbor al avioanelor, in asa fel incat pasagerii sa se poata incadra in intervalele de timp necesare procedurilor de check – in.

     
Tag-uri: RATP, Iasi, aeroport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii