ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
26-08-2014, ora 08:39

Liga I: CSMS Iasi - Otelul 0-0

Articol de Cristian Amariei

CSMS Iasi a ajuns la al treilea egal alb din acest sezon, dupa meciul cu Otelul, de pe teren propriu.

Vasile Gheorghe a avut prima ocazie, in minutul 13, dar Grahovac a retinut. La cealalta poarta, Mihalache a sutat de la distanta, Palimaru a deviat, dar Plopeanu a avut un reflex extraordinar.

Portarul Otelului a scos apoi loviturile de cap ale lui Wesley si Cristian Munteanu, astfel ca la pauza a fost 0-0. Plopeanu si-a continuat preastatia remarcabila si la reluare. In doar opt secunde, s-a opus excelent la suturile lui Wesley si Ciucur.

Otelul a replicat pe contraatac, prin Serkan Ciftci, care a nimerit doar bara dupa ce l-a driblat pe Voicu. Palimaru si Cretu l-au remarcat si ei pe Plopeanu, iar partida s-a incheiat cu incredibila ratare a lui Stoian, care a fost la un pas sa aduca o victorie nesperata pentru fosta campioana a Romaniei.

Scorul final al meciului de la Iasi a fost 0-0, al doilea punct din acest sezon pentru galateni.

ECHIPELE:

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Munteanu, Vladu - Novac (Cretu '66) - Bosoi, Dedu (Olah '58), Wesley, Ciucur (Calugaru '77) - Palimaru

Antrenor: Marius Lacatus

Otelul Galati: Plopeanu - Marus, Karlik, Sipovici, Popescu - Cucu, V. Gheorghe (Adascalitei '59) - Zaharia, Cristea (Ciftci '63), Murgoci - Tudorie (Stoian '79)

Antrenor: Michael Weiss

Sursa: digisport.ro

     
Tag-uri: CSMS Iasi, Otelul, scor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii