ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-10-2012, ora 17:45

Lidl isi deschide magazinul din Tudor

Articol de Diana Dumitriu

Unul dintre cei mai mari retaileri germani Lidl continua investitiile in Romania inaugurand joi, la Iasi, un magazin nou construit in reteaua sa din Romania insumand in prezent 149 magazine. Construit in campusul Tudor Vladimirescu, noul magazin, cel de-al patrulea de la Iasi, are o suprafata de vanzare de 1.286 metri patrati, si 16 angajati. Astfel, numarul angajatilor de la Iasi din cele patru hipermarketuri ajunge la numarul de 67.

Cu acest prilej, Lidl continua concursul „3 minute de cumparaturi”, devenit deja traditie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, in saptamana inaugurarii, toti clientii care au un cos de cumparaturi de minim 100 lei au posibilitatea sa se inscrie la concursul „3 minute de cumparaturi”. Norocosul castigator intra in cursa contra cronometru de 3 minute in urma careia va pleca acasa cu tot ceea ce reuseste sa puna in cos.

Inaugurarea noilor magazine continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente. Promovam cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua noastra fiind produse in Romania”, a declarat Georgiana Tugearu, PR manager.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent mai mult de 3.000 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

foto: losgigantes.com

     
Tag-uri: Lidl, Iasi, deschidere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii