ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
20-11-2012, ora 04:21

Lider mondial in domeniul erbicidelor, prezent la USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi va gazdui, marti, 20 noiembrie, in Amfiteatru A5, conferinta “BASF - lider mondial in domeniul produselor chimice”. Evenimentul va incepe la ora 14.00 si se adreseaza studentilor si cadrelor didactice ale USAMV Iasi.

La conferinta va fi prezent Liviu Badarau, manager reginonal al BASF, colaborator al fermierilor din zona Moldovei, iar discutiile de baza se vor axa pe subiecte ce aduc in prim plan protectia plantelor, substantele care au impact asupra agentilor daunatori, dar sunt prietenosi cu organismele benefice si cu ecosistemele.

Care sunt solutiile eficiente impotriva celor mai importante boli din culturile agricole, de la cereale la pomi fructiferi, legume, floarea soarelui si rapita, pana la bumbac si soia si cum pot fi obtinute recolte mai mari si o hrana superioara din punct de vedere calitativ sunt alte subiecte ce vor fi dezbatute in cadrul conferintei de la USAMV Iasi. Organizatorii evenimentului sunt cadrele didactice de la disciplina de Fitopatologie din cadrul Facultatii de Agricultura.

     
Tag-uri: USAMV, conferinta, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii