ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-05-2014, ora 15:31

Licitatia pentru modernizarea plajei Nicolina va avea loc pe 27 mai

Articol de Cristian Amariei

Primaria Iasi a anuntat ca licitatia pentru modernizarea plajei Nicolina va avea loc pe 27 mai si va viza contractarea lucrarilor aferente unui proiect estimat la 20,3 milioane de lei.

Proiectul vizeaza demolarea tuturor cladirilor nefunctionale din zona plajei. Principala investitie va consta in ridicarea unei cladiri noi de agrement si tratament, intinsa pe o suprafata utila de aproximativ 2.500 de metri patrati. In interior, vor functiona spatii pentru cabinete individuale, de tratament, cu sali de gimnastica, aerobic, altele de tip spa cu cazi cu hidromasaj sau cu tratamente cu impachetari de namol. Ca noutate, in cadrul cladirii va functiona si o baie turceasca.

Proiectul mai presupune amenajarea plajei exterioare care va fi destinata in continuare nudistilor. Firma selectata de municipalitate va construi inca doua piscine exterioare, cu apa dulce si apa sulfuroasa. De asemenea, nisipul plajei va fi refacut si vor fi amenajate noi dusuri. Complexul va beneficia de o parcare cu o suprafata de 820 de metri patrati.

Foto: iasi.fede.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii