ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
10-05-2013, ora 12:55

Liberalii pascaneni isi aleg noua conducere a filialei

Articol de Cristian Amariei

Sambata, 11 mai a.c., incepand cu orele 10.00, la Casa de Cultura din Municipiul Pascani, va avea loc Adunarea Generala a organizatiei locale a Partidului National Liberal.

In cadrul structurii de conducere sunt prevazute, pe langa functia de presedinte, trei pozitii de vicepresedinte si unsprezece de membru in noul birou.

Pentru functia de presedinte si-au depus candidatura Petru DASCALU, consilier judetean PNL Iasi, si Marius Nicolae PINTILIE, consilier local.

Organizatia Judeteana a Partidului National Liberal saluta si sprijina competitia in cadrul Adunarii Generale a organizatiei locale din Pascani. Am speranta ca aceasta disputa interna colegiala va genera o echipa capabila sa dezvolte si sa implementeze proiecte de viitor pentru pascaneni. Obiectivul nostru declarat este ca, prin acest nou proiect politic, sa recastigam increderea pascanenilor”, a declarat Marius Sorin DANGA, Secretar Coordonator al PNL Iasi.

Deputatul liberal Grigore CRACIUNESCU, fost primar al Pascaniului intre 2008 si 2012 preda, astfel, stafeta dupa ce a fost presedinte al Organizatiei Locale Pascani incepand din anul 2001.

Foto: infopresspascani.ro

     
Tag-uri: PNL, Pascani, conducere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii