A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618655.4441.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lectii de protejare a vietii, sustinute de reprezentantii E.ON, ISU Iasi si SMURD
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-06-2013, ora 17:13

Lectii de protejare a vietii, sustinute de reprezentantii E.ON, ISU Iasi si SMURD

Articol de Madalina Irimia

Reprezentantii E.ON Romania, impreuna cu inspectorii de prevenire si paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al Judetului Iasi i-au invatat, luni, 17 iunie, pe elevii de la Scoala Gimnaziala "Dimitrie Pacurariu" Scheia cum sa previna situatiile de urgenta generate de exploatarea necorespunzatoare a instalatiilor electrice si de gaz, cum sa reactioneze, dar si cum sa vina in sprijinul semenilor intr-o astfel de situatie critica.

Pe parcursul intalnirii, elevilor le-au fost diseminate informatii privind utilizarea in siguranta a instalatiilor de energie electrica si gaze naturale prin discutii interactive, stimulative si prin vizionarea unor materiale video din cadrul campaniei nationale de informare si educare preventiva „R.I.S.C. - „Renunta! Improvizatiile Sunt Catastrofale”.

Totodata specialistii nostri au urmarit formarea deprinderilor necesare, care sa ii ajute pe elevi sa faca fata situatiilor dificile.

Reprezentantii E.ON Romania au rasplatit implicarea si deschiderea manifestata de participanti, oferind gazdelor truse medicale de prim-ajutor si detectoare de fum.

Activitati similare au avut locin aceasta luna si la Grupul Scolar „Ion Holban” din municipiul Iasi si la Scoala Gimnaziala nr.1 din Holboca.

Campania nationala de informare „R.I.S.C. „Renunta! Improvizatiile Sunt Catastrofale“ a fost demarata in luna noiembrie a anului trecut de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si E.ON Romania, in scopul prevenirii si constientizarii pericolelor la care se expun oamenii in cazul utilizarii necorespunzatoare a diferitelor surse de energie.

Foto: jurnalul.ro

     
Tag-uri: campanie, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii