ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-11-2014, ora 11:19

Lectie de generozitate. Elevii ieseni au strans fructe si legume pentru copiii nevoiasi

Articol de Cristian Amariei
Sute de copii din familii sarace au primit fructe si legume stranse in urma unei campanii caritabile devenita deja o traditie in scolile iesene. S-a desfasurat timp de o saptamana si s-a incheiat astazi, iar ultimii beneficiari au fost copiii cu nevoi speciale de la Liceul "Vasile Pavelcu".

Prichindeii de la gradinita cu program prelungit numarul 21 din Iasi au reusit sa stranga peste 250 de kilograme de fructe si legume pentru a le face o bucurie copiilor nevoiasi.

Darurile au ajuns la cei 260 de copii cu nevoi speciale de la Liceul Vasile Pavelcu.
Cristian Mihailov, directorul adjunct la Liceul Tehnologie Special ''Vasile Pavelcu'' Iasi: "Bucuria a fost imensa in special la copilasii mici si multumim din suflet tuturor scolilor implicate!"

Castigati sunt insa si copiii care au participat ca voluntari la campania caritabila, spun dascalii. Si asta pentru ca invata de mici sa-si ajute semenii aflati in nevoie

Eusebiu Munteanu, directorul Gradinitei cu Program Prelungit Nr. 21: "De fiecare data copiii sunt foarte fericiti pentru ca ei invata sa traiasca impreuna cu ceilalti. Este o chestiune de responsabilitate sociala pe care ei o invata inca de la varste timpurii."

La Iasi, campania organizata pentru donarea de fructe si legume s-a desfasurat in 70 de scoli si gradinite.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  22.06.2017 10:02

wh0cd7071048 brahmi plendil tricor 48 mg toradol

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii