A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583717.2614.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lavinia Saniuta este noul Director General al Dalkia in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-05-2014, ora 16:42

Lavinia Saniuta este noul Director General al Dalkia in Romania

Articol de Alexandra Stefanescu

Lavinia Saniuta este, incepand de miercuri 21 mai 2014, noul Director General al Dalkia in Romania. Gilles Humbert isi incheie misiunea de 6 ani in Romania, urmand sa-i fie incredintate noi proiecte in cadrul Grupului Dalkia.

Prahoveanca de origine, Saniuta este licentiata a Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Cu o bogata experienta in domeniul economic, Lavinia Saniuta este de peste 14 ani in cadrul companiei, unde a trecut prin toate etapele ierarhice, de la Contabil-Sef pana la Director General-Adjunct.

Dezvoltarea Dalkia in Romania a fost cel mai important obiectiv, iar intarirea pozitiei Dalkia prin preluarea Iasului a determinat urmatorul pas al evolutiei: numirea ca Director General al Dalkia Romania. Este pentru prima data cand aceasta functie este incredintata unei romance, marcand o noua etapa in activitatea de peste 22 de ani a Grupului Dalkia in Romania.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii