ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-05-2012, ora 18:04

Lansarea proiectului Teatru de Moda “Morrely Fashion Theatre” la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

ONG KASTA MORRELY implementeaza in perioada aprilie – noiembrie 2012, la Iasi si Botosani, proiectul cultural Teatru de Moda „Morrely Fashion Theatre”, finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Acest proiect are ca obiective promovarea Teatrului de Moda – creatie contemporana originala Kasta Morrely, ce imbina arta teatrala, pantomima, arta modei, arta coregrafica si promovarea calificarilor si profesionalismului in moda, modeling si in domeniul artistic in general, pentru schimbarea mentalitatilor in randul tinerilor si publicului larg privind importanta calitatii activitatilor cultural-artistice.

In cadrul acestui proiect vor fi organizate stagii de recrutare, selectare si formare a tinerilor si copiilor talentati de catre specialisti calificati in domeniul teatrului de moda, organizarii de spectacole si dansului.

Proiectul Teatru de Moda “Morrely Fashion Theatre” reuneste expertii Kasta Morrely, artisti si specialisti de la institutiile culturale cu scopul de a promova si dezvolta o noua forma de exprimare cultural-artistica.

Partenerii culturali ai proiectului sunt Teatrul pentru copii si tineret “Luceafarul” Iasi, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente Botosani.

KASTA MORRELY este o organizatie internationala culturala de aparare a drepturilor omului prin promovarea de catre specialisti calificati a profesionalismului in cultura si arta. Kasta Morrely isi desfasoara activitatea culturala prin sediul central international din Iasi si filiale propii in: Madrid, Chisinau, Constanta, Ankara, Montreal, Mumbai, New York s.a.

     
Tag-uri: lansare, proiect, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii