ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2013, ora 14:46

LaLa Band va concerta maine la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Trupa-fenomen LaLa Band va porni in septembrie in cel de-al patrulea turneu national, “LaLa Love Forever”! Criss si Vlad, Alina si Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi si noul membru LaLa Band, Alex, vor lua din nou cu asalt salile de concert din toata tara, promitand show-uri de zile mari in acelasi stil LaLa cu care si-au obisnuit fanii.

Astfel, miercuri, 25 septembrie, LaLa Band se va intalni cu fanii ieseni la Casa de Cultura a Studentilor (CCS). Spectacolul LaLa Love Forever va incepe la ora 19:30.

Cei care vor fi prezenti la concert vor putea asculta piese deja consacrate ale trupei-vedete, precum “Stage of joy” si “Dance dance dance”, dar si alte piese ale indragitei formatii, atat de pe albumele anterioare, cat si de pe cel mai recent material discografic.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salilor de spectacole si online, pe www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, precum si in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si in magazinele Germanos.

Foto: infomusic.ro

     
Tag-uri: concert, Lala Band, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii