ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-03-2013, ora 17:07

La volanul unui autovehicul fara sa posede permis de conducere

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au depistat pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, un cetatean roman la volanul unui autovehicul fara sa posede permis de conducere.

In data de 04 martie a.c., in jurul orei 10.00, pe timpul efectuarii unei misiuni specifice de supraveghere si control, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, au oprit in trafic pentru control, pe comunicatia DJ 249 A, in localitatea de frontiera Manzatesti un autovehicul marca Mercedes Vito condus de catre cetateanul roman Florin H., in varsta de 31 ani. La control, barbatul in cauza nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au stabilit faptul ca barbatul nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce”, informeaza IJPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Foto: aradon.ro

     
Tag-uri: permis, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii