A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829660.3944.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La volan, cu permis de conducere necorespunzator. Cum a fost sanctionat de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-08-2015, ora 09:48

La volan, cu permis de conducere necorespunzator. Cum a fost sanctionat de politisti

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera vasluieni au sanctionat conform prevederilor legale un barbat pentru ca se afla la volan, desi permisul de conducere detinut nu ii dadea dreptul de a conduce respectivul ansamblu de vehicule.

Pe 18 august, in jurul orelor 03.30, la Vama Albita/ ITPF Iasi s-a prezentat pentru a iesi din tara, conducand un ansamblu de vehicule format din autoutilitara marca Mercedes si remorca, Igor M., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 34 de ani.

„Din studiul documentelor prezentate la controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca masa ansamblului de vehicule este mai mare de 3.500 kg, lui Igor M. fiindu-i necesar un permis de conducere categoria BE pentru a-l putea conduce pe drumurile publice din Romania. Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a calatorit din Franta pana in localitatea Iasi, ca pasager, in autovehicul, iar din localitatea Iasi pana in P.T.F. Albita a condus ansamblul de autovehicule deoarece soferul acestuia nu a mai continuat calatoria din motive medicale.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Igor M. dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii