A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720180816.1106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate sau gat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-01-2012, ora 10:09

Jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate sau gat

Articol de Madalina Irimia

Aproape jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate, lombare sau de gat, iar mai mult de un sfert dintre ei au probleme cu somnul, releva un studiu efectuat in perioada 13 decembrie 2011 - 3 ianuarie 2012.

In proportie de 37%, respondentii sustin ca au dificultati in a adormi, iar 23% dintre acestia se trezesc cel putin o data in timpul noptii, arata aceeasi cercetare.

Durata ideala a somnului este considerata de catre respondenti a fi cuprinsa intre sapte si opt ore, desi mai mult de jumatate dintre acestia dorm mai putin de sapte ore pe noapte. Un roman din trei sustine ca se trezeste in timpul noptii din pricina viselor, informeaza ziare.com

Doar 13% dintre romani spun ca au un somn excelent, respectiv adorm in mai putin de cinci minute, evita cafeina si au o stare de sanatate foarte buna.

Studiul a fost efectutat online, la comanda Studio Moderna, pe un esantion reprezentativ de 1.414 de persoane. Majoritatea acestora au studii superioare, provin din mediul urban si sunt utilizatori de Internet.

Foto: clementmedia.ro

     
Tag-uri: somn, dureri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii