ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-03-2014, ora 11:20

Judetul Iasi va fi prezent pentru a doua oara la Targul de Turism al Romaniei

Articol de Alexandra Stefanescu

Pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Judetean Iasi va avea un stand la Targul de Turism al Romaniei (13-16 martie 2014). Evenimentul va avea loc la Bucuresti, la Centrul Expozitional Romexpo, standul Iasului fiind situat in Pavilionul C3, nr. 9.

Participam pentru a doua oara la Targul de Turism al Romaniei. Anul trecut standul Judetului Iasi a fost cel mai apreciat stand al unei autoritati publice locale. Fata de 2013, acum standul nostru va fi de doua ori mai mare si vom fi mai bine organizati. In cadrul Targului vom avea un eveniment de prezentare a Judetului Iasi, pe care l-am intitulat “Iasi – Open for Business”, principalul proiect care va fi prezentat fiind cel de modernizare a Aeroportului. Impreuna cu reprezentantii din conducerea Aeroportului si ai Asociatiei Patronale a Turismului Iesean vom prezenta noile investitii in infrastructura Judetului Iasi care creeaza oportunitati de exploatare turistica, atat in ceea ce priveste calatoriile de afaceri, cat si in ceea ce priveste turismul de tip leisure”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

La eveniment, care va avea loc joi, 13 martie, incepand cu ora 15.00, in Sala de Conferinte a Centrului de Presa din cadrul Romexpo vor participa reprezentanti ai autoritatilor nationale si patronale din domeniul turismului, tour operatori si presa de profil. Pe langa prezentarile care vor fi sustinute de catre reprezentantii Consiliului Judetean Iasi, Aeroportului International Iasi si Asociatiei Patronale a Turismului Iesean, evenimentul va mai include un recital al Cvartetului Ad Libitum si o degustare de vinuri (Casa de Vinuri Cotnari).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii