A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664134.964.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jandarmii ieseni vor asigura ordinea la meciul CSMS Iasi - Astra Giurgiu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-03-2015, ora 10:46

Jandarmii ieseni vor asigura ordinea la meciul CSMS Iasi - Astra Giurgiu

Articol de Madalina Irimia
Duminica, 15 februarie, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, incepand cu ora 15.30, se va disputa meciul de fotbal intre echipele CSMS Iasi si Astra Giurgiu.
La aceasta manifestare sportiva masurile de ordine vor fi asigurate de 50 de jandarmi ieseni, impreuna cu efective din cadrul celorlalte institutii cu atributii pe linie de ordine publica.

Accesul in stadion se va face incepand cu ora 14.00, pe baza de bilete si abonamente. Avandu-se in vedere hotararea organizatorului ca, la acest meci, doamnele si domnisoarele sa intre gratuit, accesul in stadion al acestora se va face pe baza unui tichet obtinut de la casele de bilete.

Fortele de ordine vor actiona atat in arena sportiva, cat si in imediata apropiere a stadionului, pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfasurarii acestei competitii sportive.

In cazul producerii unor acte de violenta cand este pusa in pericol viata sau integritatea corporala a celor prezenti in arena sportiva, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice.

Jandarmeria Iasi recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  08.07.2017 06:13

wh0cd613868 prednisone zetia lisinopril buy wellbutrin xl gasex

   
Erickaller,  14.05.2017 12:24

wh0cd1321464 cialis price

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii