A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866252.3201.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Jandarmii ieseni si-au sarbatorit ziua cu demonstratii si exercitii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-04-2014, ora 17:06

Jandarmii ieseni si-au sarbatorit ziua cu demonstratii si exercitii

Articol de Alexandra Stefanescu

Joi, 3 aprilie, cu ocazia sarbatoririi Zilei Jandarmeriei Romane, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi, timp de doua ore, a fost organizata ZIUA PORTILOR DESCHISE.

La aceasta manifestare au participat aproximativ 500 persoane de toate varstele, in principal copii de la diferite institutii de invatamant din Iasi, dintre care enumeram: Gradinita cu program normal nr. 2, Scoala Veronica Micle, Scoala B.P. Hasdeu, Scoala Titu Maiorescu, Scoala Dimitrie A. Sturdza, Colegiul National, Gradinita Longavit, precum si copii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, Centrul de Plasament Ioan Holban, Asociatia Sf. Iosif si Centrul de zi Alois Scrosoppi.

Vizitatorii au putut vedea si proba o parte din costumele si tehnica de interventie a Jandarmeriei, iar atmosfera a fost animata de exercitiile demonstrative alte echipei de interventie si de modul de actiune al cainilor de serviciu.

Totodata, copiii s-au au urcat in masinile Jandarmeriei, iar sirena si girofarul, in functiune, au creat atmosfera de interventie dorita de ocupantii din autovehicul.

La final s-a putut vizita muzeul si capela unitatii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii