ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-03-2013, ora 11:04

Jandarmeria Romana se alatura actiunii “Ora Pamantului”

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 23 martie intre orele 20:30 si 21:30, jandarmii se vor alatura Camaniei “Ora Pamantului”, prin reducerea consumului de energie electrica din locuintele proprii, si, implicit, a poluarii.

Campanie unica in istorie, “Ora Pamantului” isi propune, prin gestul simplu de stingere a luminilor care nu sunt esentiale functionarii si prin deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by, sa traga un important semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile.

Jandarmeria Romana a participat constant la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului inconjurator alaturi de ONG-uri, diverse institutii publice sau reprezentanti ai mass media.

Jandarmeriei Romane ii revine prin Legea 550/2004, privind organizarea si functionarea institutiei, atributii in domeniul protectiei mediului inconjurator, al florei si faunei, in responsabilitatea sa aflandu-se si zonele care au statut de arie naturala protejata, de pe teritoriul Romaniei.

Inspectorul General al Jandarmeriei Romane, colonel dr. Mircea Olaru, a adresat un apel tuturor jandarmilor, de a participa sambata 23 martie, la actiunea “Ora Pamantului”, in semn de sustinere a eforturilor globale impotriva poluarii si a incalzirii globale.

Foto: jurnal.md

     
Tag-uri: campanie, Iasi, jandarmi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii