A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664737.5506.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intreg orasul a devenit un santier. Vezi explicatia primarului Gheorghe Nichita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-04-2013, ora 18:46

Intreg orasul a devenit un santier. Vezi explicatia primarului Gheorghe Nichita

Articol de Madalina Irimia

Primarul Gheorghe Nichita a vorbit intr-o conferinta de presa despre situatia traficului din Iasi si despre gropile din asfalt care se regasesc pe majoritatea strazilor din oras. Edilul sustine ca nu se va putea circula normal pana nu vor fi finalizate lucrarile de modernizare.

Ii rog pe ieseni sa inteleaga. Nu pot opri lucrarile. Noi avem contracte ferme. Daca nu finalizam aceste contracte pierdem banii. Nu banii care trebuie sa-i cheltuim ci vom da inapoi si banii pe care i-am incasat pana acum. Daca am fi avut bani pentru fiecare proiect, in fiecare an pana acum, in decursul a 20 de ani nu ne aflam acum in aceasta situatie. Inchideam fiecare strada pe rand . Dar banii au venit acum pe ultima suta de metri si trebuie investiti pentru a nu-i pierde. Nici mie nu-mi place cand vin la primarie cu masina, cand merg pe strazi si vad ca sunt gropi. Dar nu am ce face. Acestea trebuie modernizate cu banii care vin acum, bani care trebuie cheltuiti pana in 2015”, a declarat Gheorghe Nichita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii