A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727576496.8237.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intreaga organizatie judeteana PIN Iasi s-a inscris in PSD
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
30-01-2012, ora 14:49

Intreaga organizatie judeteana PIN Iasi s-a inscris in PSD

Articol de Alexandra Stefanescu

Organizatia Judeteana a PIN Iasi condusa de presedintele Mihai Pintilei a hotarat sa denunte decizia de fuziune prin absorbtie a PIN de catre UNPR si sa se inscrie in Partidul Social Democrat.

Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa de catre presedintele PSD Iasi, primarul Gheorghe Nichita, alaturi de care s-a aflat si liderul PIN Iasi, Mihai Pintilei.

Este vorba de 64 de organizatii locale pe care PIN le are in judetul Iasi, care au aproximativ 2800 de membri si care urmeaza a fi integrate in structurile Partidului Social Democrat. Avem semnale ca decizii similare vor avea loc si in alte organizatii PIN din tara, cum ar fi cele din judetele Alba, Vrancea sau Buzau, pentru ca nu putem face parte dintr-un partid cum este UNPR care a sprijinit legi care au dus la saracirea masiva a populatiei si a lovit exact in categoriile cele mai defavorizate, lasand bugetul la dispozitia mafiei portocalii ”, a spus Mihai Pintilei, fostul presedinte al PIN Iasi.

Acesta a mai enumerat printre motivele care au stat la baza deciziei luate faptul ca UNPR a sprijinit UDMR in problema Tinutului Secuiesc si propune electoratului oameni compromisi, traseisti politici fara rezultate concrete in sprijinul Iasului, dandu-i ca exemplu pe Tudor Ciuhodaru, Constantin Simirad sau Luminita Iordache.

Presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, a salutat decizia fostilor membri PIN si a afirmat ca prin gestul lor, acestia ofera o noua dovada ca UNPR nu reprezinta o optiune pentru romani.

Decizia luata de catre Organizatia PIN Iasi este de apreciat si pentru faptul ca dansii nu au cerut niciun fel de functii, nu au incercat sa negocieze nimic, ci pur si simplu au dorit sa faca o altfel de politica decat cea pe care o fac acum partidele din actuala coalitie de guvernare ”, a declarat Gheorghe Nichita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii