A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664604.3768.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intalnire pe tema Managementul Crizelor Internationale la American Corner Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-02-2014, ora 17:06

Intalnire pe tema Managementul Crizelor Internationale la American Corner Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 7 martie 2014, de la ora 10, Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi, prin compartimentul American Corner, organizeaza intalnirea cu tema Managing International Emerging Crises by the U.S. Government - The Case of Ukraine. Intalnirea este prilejuita de vizita la Iasi a domnului Joseph Trimble, Adjunct al Sefului Sectiei Politice a Ambasadei SUA la Bucuresti, care va fi invitatul intalnirii de la American Corner Iasi.

Evenimentul face parte din Programul US Speakers pe care American Corner il desfasoara in baza parteneriatului existent intre Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi si Ambasada SUA la Bucuresti.

Joe Trimble este consilier pe probleme politice al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti incepand din iulie 2012. In perioada 2008 – 2012 domnul Trimble a fost consilier pentru relatiile cu Somalia in cadrul ambasadei Statelor Unite la Nairobi iar in perioada 2007 – 2008 a ocupat functia de Asistent Secretar de stat pentru Inteligenta si Cercetare.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii