ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-04-2013, ora 08:02

Intalnire intre primarii din judetul Iasi si membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta

Articol de Madalina Irimia

Miercuri, 3 aprilie, in Sala Mare a Prefecturii, de la ora 11, va avea loc o intalnire convocata de reprezentanti ai Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice. La aceasta intalnire au fost invitati toti primarii din judetul Iasi, dar si membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Un reprezentant al Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice va sustine o instruire pe linie de situatii de urgenta. Totodata, vor fi distribuite Manuale privind managementul situatiilor de urgenta in caz inundatii si seceta hidrologica. Astfel de instruiri se organizeaza in perioada martie - mai 2013, in toate judetele din tara.

Dupa instruirea privind situatiile de urgenta vor fi prezentate si alte materiale sustinute de Agentia pentru Protectia Mediului Iasi sau APIA.

Pe ordinea de zi se regaseste: prezentarea „ PROGRAMULUI actiunii de verificare a modului in care au fost salubrizate cursurile de apa si au fost realizate si intretinute santurile si rigolile in localitati, pentru asigurarea sectiunilor de scurgere a apelor mari”, prezentarea campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice din mediul rural 2013 precum si o informare privind campania de depunere a declaratiilor anuale a producatorilor de lapte detinatori de cota de vinzari directe.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: primari, prefectura, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii