A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727710651.8244.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Intalnire a cercetasilor, la Valea Lupului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
23-01-2012, ora 15:28

Intalnire a cercetasilor, la Valea Lupului

Articol de Madalina Irimia

Scoala cu clasele I-VIII Valea Lupului organizeaza impreuna cu Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”, prin Centrul de Informare si Resurse American Corner Iasi, intalnirea „Scouting is Education for Life” pe tema Cercetasiei in Romania, cu o prezentare a activitatii si evenimentelor desfasurate la Centrul Local „Sf. Dumitru” Valea Lupului .

Intalnirea are loc miercuri, 25 ianuarie, la ora 12.00, la sediul Scolii Valea Lupului in str. Nucilor nr. 13 si va are ca invitati, din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, pe doamna Edwina Sagitto, Atasat Cultural, doamna Monica Dragan, Director al Centrului de Informare si Resurse si domnisoara Ioana Damian, asistent cultural, Coordonator al centrelor American Corners Romania.

Centrul Local „Sfantul Dumitru” Valea Lupului, face parte din Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” cu peste 2500 de membri in peste 53 de centre locale (filiale) in toata tara.

Cercetasia este o miscare educativa a copiilor si tinerilor, bazata pe voluntariat, cu caracter apolitic, deschisa tuturor, indiferent de nationalitate, rasa, sex, credinta sau conditie sociala, in concordanta cu metoda Scout. Cercetasia contribuie la dezvoltarea tinerilor, in vederea implinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetateni responsabili ai comunitatii locale, nationale si internationale.

Foto: caritas-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii