A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719989367.6432.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Infractor voiajor retinut de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-01-2013, ora 13:35

Infractor voiajor retinut de politistii ieseni

Articol de Diana Dumitriu

Politistii din comuna Cozmesti l-au identificat pe G. Valeriu, de 45 ani, din comuna Cozmesti, care era principalul suspect pentru comiterea mai multor furturi pe raza localitatii. Barbatul, cunoscut ca fiind infractor voiajor, are domiciliul in localitatea Cozmesti.

In baza probelor administrate politistii au stabilit ca acesta este principalul suspect pentru comiterea a 7 furturi pe raza comunei - unul din incinta unei manastiri, celalalte din locuinte si anexe gospodaresti, comise in perioada mai 2012 - ianuarie 2013. Prejudiciul estimat este de 29.000 lei, suma ce reprezinta sume de bani sau diverse bunuri.

In urma perchezitiei efectuate in locuinta apartinand parintilor decedati ai suspectului, unde acesta venea temporar si pentru perioade foarte scurte de timp, au fost gasite bunuri furate in valoare de circa 3.000 lei, care au fost restituite proprietarilor de drept. G. Valeriu a fost retinut pentru 24 de ore fiind introdus in arestul IPJ Iasi, iar in cursul zilei de astazi va fi prezentat Parchetului si Judecatoria Raducaneni cu propunere de arestare preventiva”, a spus comisarul Madalin Taranu.

Foto: social.moldova.org

     
Tag-uri: infractor, politisti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii