A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661774.2043.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Informatii privind acordarea ajutoarelor pentru incalzire pentru ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-10-2015, ora 11:25

Informatii privind acordarea ajutoarelor pentru incalzire pentru ieseni

Articol de Madalina Irimia
Incepand cu 5 octombrie, Primaria Municipiului Iasi, prin Directia de Asistenta Comunitara, a inceput actiunea de primire a solicitarilor de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei.
Limitele de venituri

A. Pentru incalzirea locuintei cu agent termic in sistem centralizat:
- 0 – 786 lei/membru de familie pentru familiile solicitante
- 0 – 1.082 lei pentru persoana singura solicitanta

Compensatia se acorda prin acoperirea unui procent din consumul real de agent termic, in functie de venitul mediu pe membru de familie sau persoana singura. in afara de procentele stabilite pentru ajutoarele din bugetul de stat, prin Hotararea de Consiliu Local nr. 435/2011, privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei familiilor si persoanelor singure domiciliate in municipiul Iasi, au fost stabilite procente suplimentare acordate, pe transe de venituri, din bugetul local, in limita maxima admisa ca venit net/membru de familie pentru persoana singura, iar pentru familii s-a marit plafonul de acordare pana la limita de 1.000 lei/membru de familie, procentul stabilit drept compensare fiind de 15% din suma datorata pentru agentul termic consumat pentru incalzirea locuintei.

B. Pentru incalzirea locuintei cu gaz metan, energie electrica, lemne sau combustibili solizi:

- 0 - 615 lei/membru de familie pentru familiile solicitante, iar compensatia este o suma fixa, in functie de venitul mediu pe membru de familie sau persoana singura, dar nu mai mult de consumul lunar efectiv.

Punctele de distribuire si colectare a cererii si declaratiei pe proprie raspundere precum si a documentelor justificative:

1. Sediul din sos. Nationala nr. 43: pentru solicitarea ajutoarele de incalzire a locuintei cu gaz metan

2. Sediul din Mitropolit Varlaam, nr. 54: pentru solicitarea ajutoarele de incalzire a locuintei cu agent termic, energie electrica, lemne si combustibili solizi

Cererea si declaratia pe proprie raspundere vor fi insotite de actele doveditoare privind identitatea, veniturile si starea de proprietate/inchiriere/folosinta.
     
Tag-uri: iasi, ajutor, incalzire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii