ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-04-2014, ora 14:03

Indonezia este interesata de schimburi economice si culturale cu municipiul Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ambasadorul Indoneziei in Romania, Excelenta Sa Diar Nurbintoro s-a intalnit astazi, 10 aprilie, cu viceprimarul Mihai Chirica la Palatul Roznovanu din Iasi. Cei doi oficiali au discutat in principal despre situatia economica a Iasului si a intregii Regiuni de Nord-Est. Un alt punct de interes pentru delegatia din Indonezia a fost viata culturala si educationala a municipiului Iasi, Excelenta Sa fiind la curent cu efervescenta culturala a celui mai important oras din Regiunea de Nord-Est.

Discutiile cu ambasadorul Indoneziei s-au axat pe domeniul economic, acesta fiind special interesat de ramura industriala. Excelenta Sa a apreciat investitiile care se deruleaza in acest moment in oras, stiindu-se rolul determinant al infrastructurii pentru atragerea investitorilor. De altfel, Diar Nurbintoro mi-a precizat faptul ca va avea o intalnire si la Camera de Comert si Industrie Iasi pentru a discuta posibilele oportunitati de afaceri pentru aceasta zona”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Excelenta Sa a mai precizat ca ar dori sa revina in Iasi in luna iunie cu o delegatie de oameni de afaceri din Indonezia pentru a putea identifica oportunitati investitionale si schimburi economice durabile cu mediul de afaceri din Iasi.

Ambasadorul Indoneziei si-a aratat intentia de a dezvolta si relatii in domeniul turismului.

Excelenta Sa si-a aratat intentia de a deschide la Iasi un centru care sa promoveze Indonezia in ceea ce priveste cultura, traditiile si turismul. Vom discuta aplicat acest aspect in luna iunie, cand va reveni in fruntea unei delegatii de afaceri. Vom discuta atunci modalitatea cum acest proiect sa fie pus in practica. Strategia noastra este sa devenim interesanti si atractivi pentru mediul de afaceri din Indonezia”, a mai afirmat viceprimarul Mihai Chirica.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii