ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
13-04-2013, ora 14:02

Independenta Baia Mare va intalni pe teren propriu echipa CS Navobi Iasi

Articol de Cristian Amariei

Clubul Sportiv Navobi Iasi anunta, ca duminica 14 aprilie, ora 11,00, pe stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare va avea loc cel de-al doilea meci de baraj in vederea accederii in Superliga de fotbal feminin, care incepand din editia viitoare va avea 8 echipe. Echipa antrenata de Adrian Ambrosie, Andrei Ilasca si Marius Ciutacu, va juca impotriva formatiei Independenta Baia Mare.

Reamintim ca in primul meci de baraj, disputat pe 31 martie, iesencele au castigat disputa cu Fair Play Bucuresti cu scorul de 2-0.

Echipa din Iasi va pleca in deplasare sambata si va poposi pentru a viziona meciul derby programat de la ora 15,00, pe Cluj Arena, intre Olimpia CFF Cluj si FCM Targu Mures, apoi isi va continua drumul spre Baia Mare, unde speram sa obtina un rezultat bun, care sa le ofere sansa ca sa joace in Superliga de fotbal feminin.

"Plecam increzatori in aceasta deplasare tinand cont de moralul bun al echipei, modul in care au raspuns fetele la pregatire si mai ales ca avem tot lotul la dispozitie. Speram ca si dupa acest meci sa aducem bucurie in randul celor care ne sprijina financiar si mai ales pentru suporterii care ne incurajeaza la fiecare meci!" , a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.

Foto: csnavobi.ro

     
Tag-uri: CS Navobi, Iasi, meci
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  22.06.2017 13:07

wh0cd892592 Anafranil Online online viagra cheap

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii