A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662462.3668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Incepe etapa judeteana a concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-06-2014, ora 10:00

Incepe etapa judeteana a concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta

Articol de Cristian Amariei

La fel ca in fiecare an, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al Judetului Iasi, cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi, organizeaza etapa judeteana a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Private si Voluntare pentru Situatii de Urgenta, competitie ce are ca obiective perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor necesare interventiilor in situatii de urgenta.

Acestea se vor desfasura in zilele de 6 si respectiv 7 iunie, incepand cu ora 10:00, pe Stadionul Tineretului din municipiul Iasi.

Astfel, membrii serviciilor voluntare si private vor avea de parcurs trei probe practice - “Pista cu obstacole pe 100 m”, „Stafeta 4 x 100 m” si „Dispozitivul de interventie”, unde vor demonstra ca si-au insusit modul de functionare a tehnicii din dotare si ca sunt pregatiti sa intervina pentru stingerea incendiilor care pot izbucni la gospodariile populatiei sau la diferite institutii si obiective economice.

Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta este postat pe site-ul ISUJ Iasi, www.isujis.ro.

Serviciile voluntare si private pentru situatii de urgenta clasate pe primele trei locuri vor fi recompensate, la finalul concursurilor, cu medalii si cupe asigurate de catre Consiliul Judetean Iasi.

Amintim rezultatele obtinute in anii 2012 si 2013 de catre Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Lespezi, care a obtinut locul al II-lea la etapa nationala a acestui concurs si de Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta S.C. Geo Sting S.R.L.Targoviste Punct de Lucru OMV Petrom Iasi, clasat pe locul V la aceasi etapa in anul 2013.

     
Tag-uri: ISU, Iasi, concurs
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii