A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720208444.9308.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Incepand de maine, iesenii isi vor putea face testari medicale gratuite in parcurile din oras (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
11-05-2012, ora 22:25

Incepand de maine, iesenii isi vor putea face testari medicale gratuite in parcurile din oras (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 12 mai-3 iunie va demara la Iasi campania "Ai grija de sanatatea ta". In cadrul acesteia, iesenii isi vor putea verifica gratuit atat tensiunea arteriala cat si glicemia din sange. Testele vor putea fi facute in interiorul unor cabine mobile amplasate in parcurile din oras.

" Incepand cu data de 12 mai vom demara la Iasi un program de weekend. Acest proiect se va derula pana pe 3 iunie. Practic este un screening populational legat de unele afectiuni cu frecventa mare in randul populatiei iesene, respectiv diabetul zaharat si hipertensiunea arteriala. Prin intermediul unor unitati sanitare mobile pe care le vom amplasa in parcurile din oras, vom putea la sfarsitul acestei perioade sa avem o imagine suficient de clara legata de incidenta acestor afectiuni", a declarat dr. Calin Scripcaru, managerul Spitalului de Psihiatrie Socola.

Zonele in care vor fi amplasate cabinele medicale sunt: Minerva, Podu Ros, Esplanada Nicolina, parcul Copou, Piata Unirii, esplanada Oancea, Campusul Tudor Vladimirescu si rond vechi CUG.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii