ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-06-2014, ora 11:48

Incepand de astazi, iesenii pot sustine proiecte de impact pentru comunitate prin SWIMATHON 2014

Articol de Madalina Irimia

Fundatia Comunitara Iasi da startul etapei de inscriere a sustinatorilor pentru unul dintre cele mai indragite evenimente de strangere de fonduri ale anului: Swimathon Iasi

Organizat pe platforma unui concurs de inot, Swimathon Iasi le ofera tuturor iesenilor oportunitatea de a se implica in comunitatea din care fac parte sustinand, intr-un mod simplu si inedit, unul sau mai multe dintre cele 16 proiecte inscrise, pentru care se va inota in acest an in data de 5 iulie, de la ora 15:00, la Strandul Municipal.

In Iasi, Swimathon este deja la a treia editie si, de la an la an, dorinta de implicare a iesenilor, calitatea proiectelor inscrise, dorinta de a face un bine comunitatii din care facem parte si energia din ziua evenimentului devin din ce in ce mai puternice. Editiile anterioare ale Swimathon au reunit 267 de inotatori, 23 de cauze si 1405 sustinatori. Impreuna, am reusit sa mobilizam 106.359 lei si, astfel, sa miscam lucrurile in Iasi.

Anul acesta, se inoata pentru 16 cauze

Swimathon 2014 reuneste 16 cauze locale, peste 170 de inotatori si peste 900 de sustinatori. Proiectele care au nevoie de oameni care sa creada in ele acopera domenii si nevoie diferite ale comunitatii, precum: prevenirea abandonului scolar, sustinerea initiativelor liceenilor prin programul YouthBank Iasi, sprijinirea Clubului IQ (Iasi), primul club al olimpicilor din Romania, dezvoltarea armonioasa a copiilor institutionalizati, oferirea de burse pentru educatie, recuperarea copiilor cu dizabilitati, oferirea de premii anuale de excelenta pentru membrii AIESEC Iasi si multe altele.

Vrei sa fii sustinator? Iata ce trebuie sa faci

A fi sustinator inseamna sa sprijini financiar una sau mai multe dintre echipele care vor inota in data de 5 iulie. Poti alege sa oferi o suma de bani pentru fiecare lungime de bazin parcursa de echipa sau o suma fixa, indiferent de numarul de lungimi de bazin parcurse.

Farmecul si energia acestui eveniment pleaca de la puterea comunitatii de a se mobiliza si de a misca lucrurile in Iasi. Acesta este motivul pentru care suma minima pe care un sustinator o poate oferi este de 10 lei, dar si motivul pentru care incurajam un numar cat mai mare de oameni sa se implice, oferind o suma confortabila pentru ei.

Pentru a deveni sustinator, trebuie sa intri pe site-ul oficial si sa completezi formularul de inscriere (angajamentul de plata), pana in ziua evenimentului.

Swimathon Iasi este organizat din dorinta Fundatiei Comunitare Iasi de a incuraja initiativa si spiritul comunitar local. La nivel national evenimentul este organizat in cadrul miscarii de Fundatii Comunitare in 7 orase: Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Oradea, Prahova si Targu Mures.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii