A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833210.2674.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Incendiu puternic la o cladire de locuinte din Iasi. Pompierii s-au luptat 8 ore cu flacarile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-03-2015, ora 08:37

Incendiu puternic la o cladire de locuinte din Iasi. Pompierii s-au luptat 8 ore cu flacarile

Articol de Cristian Amariei
Pe 17 martie, la ora 12:56, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Urgenta al Judetului Iasi a fost solicitat sa intervina in satul Lunca Cetatuii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cladire de locuinte.

S-au deplasat 7 autospeciale (de stins incendii, autoplatforma, ambulanta SMURD) din cadrul Detasamentelor I si II de Pompieri. Dupa mai bine de 8 ore de lupta cu flacarile, pompierii ieseni au reusit sa lichideze incendiul si sa impiedice extinderea acestuia la doua case invecinate. S-a intervenit in conditii dificile, existand pericol de accidentare a personalului, din cauza caracteristicilor tehnice ale constructiei.

Pagubele materiale au fost insemnate. Potrivit ISU Iasi: „Au ars: acoperisul tip sarpanta cu astereala din lemn si invelitoare din tabla pe o suprafata de aproximativ 400 m2, planseul din lemn dintre mansarda si acoperis pe o suprafata de 350 m2, bunuri din interiorul camerelor situate la etajul 1 si mansarda (obiecte de mobilier, electrocasnice, articole textile si documente personale).”

Cauza probabila a incendiului a fost efectuarea unor activitati cu un aparat de taiere sau lipire fara respectarea masurilor de prevenire a incendiilor.

Foto: ziaruldeiasi.ro
     
Tag-uri: incendiu, iasi, isu, pompieri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii