A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727702485.5124.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Incendiu de proportii la Centrul Comercial Siraj.Pompierii incearca de mai bine de sase ore sa stinga flacarile (Galerie foto+video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-04-2012, ora 10:27

Incendiu de proportii la Centrul Comercial Siraj.Pompierii incearca de mai bine de sase ore sa stinga flacarile (Galerie foto+video)

Articol de Alexandra Stefanescu

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecuta in jurul orei 2:00 la Centrul Comercial Siraj. Locatarii blocurilor din zona au fost cei care au alertat pompierii. Mai multe echipaje ale ISU Iasi s-au deplasat la fata locului si au incercat sa opreasca propagarea flacarilor. Pagubele sunt destul de mari, deoarece nici un comerciant nu avea marfa asigurata.

La aceasta ora, zeci de comercianti privesc neputinciosi cum marfa le-a fost mistuita de flacari.

"In aceasta dimineata Inspecatoratul de Situatii de Urgenta a fost solicitat la ora 2:06 sa intervina pe bulevardul Poitiers la Complexul Comercial ICRTI unde a izbucnit un incendiu. Initial s-a deplasat Detasamentul 2 de pompieri cu trei autospeciale, fortele fiind suplimentate ulterior cu altele cinci. In acest moment dupa 6 ore de interventie, inca se lucreaza la stingerea incendiului cu 60 de pompieri. Suprafata pe care s-a extins incendiu este de aproximativ 2000 mp, din fericire nu exista victime umane.

In complex sunt foarte multe materiale explozive, ceea ce ingreuneaza munca pompierilor. O comisie de ancheta va analiza cauzele in care s-a produs acest incendiu." a declarat pentru Cronica de Iasi, purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Silvia Spiridon.

Doi paznici ai complexului au fost intoxicati cu fum.

"La spital au ajuns doua persoane intoxicate cu fum, iar acestea vor ramane internate pentru acordarea de ingrijiri medicale" a declarat medicul Tudor Ciuhodaru pentru Cronica de Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii