ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2013, ora 08:09

Inaugurarea Centrului Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 27 septembrie, la ora 11,00 va avea loc inaugurarea Centrului Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia, Iasi, eveniment dedicat Zilei Internationale a Varstnicilor.

Deschiderea acestui centru este o initiativa a Asociatiei Modern Women’s Club din Iasi. Pe baza unui parteneriat cu asociatia, Biblioteca Judeteana Gheorghe Asachi Iasi a amenajat, in cadrul centrului, un punct de imprumut cu peste 1000 de titluri de carte, precum si un laborator cu 8 computere cu acces internet. Aflat in Strada Strapungerea Silvestru nr. 28, centrul pentru seniori dispune de un spatiu generos si elegant, adecvat unor activitati diverse, cu public numeros.

Centrul Cultural Multifunctional pentru varsta a treia se adreseaza iesenilor in varsta de peste 50 de ani, carora le propune o oferta variata de activitati de informare si petrecere a timpului liber. In oferta centrului se regasesc, pe langa cursuri de fotografie, limbi straine si IT, vernisaje de expozitii, lansari de carte, auditii muzicale, proiectii de filme, concursuri de sah si remy, targuri handmade, excursii. In plus, Centrul va asigura seniorilor care il frecventeaza si servicii de consiliere psihologica si juridica. Sunt bineveniti la activitatile centrului toti iesenii care, aflati la varsta pensionarii, dispun de timp liber si doresc sa invete lucruri noi, sa desfasoare activitati in folosul comunitatii si sa intre in dialog cu tinerii.

Echipa care coordoneaza activitatea centrului este asigurata de instructori voluntari ai Asociatiei Modern Women’s Club, de pensionari din toate domeniile de activitate precum si de colaboratori din partea Bibliotecii Judetene Gheorghe Asachi Iasi.

Foto: footage.shutterstock.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii