A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720002464.3978.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In judetul Iasi 9 localitati sunt in bezna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2012, ora 11:03

In judetul Iasi 9 localitati sunt in bezna

Articol de Diana Dumitriu

Echipele E.ON Moldova Distributie au intervenit si in cursul noptii de 16 spre 17 decembrie in unele zone unde a fost posibil accesul insa in ciuda eforturilor depuse sunt situatii in care nu au reusit sa intervina din cauza drumurilor inzapezite.

Viscolul din ultimele zile a provocat avarii semnificative in retelele de energie electrica din Moldova. Rafalele puternice de vant au determinat ruperea unor conductoare si distrugerea elementelor de izolatie si de sustinere a unor linii electrice aeriene. Totodata, au fost rupti si multi copaci din vecinatatea liniilor de electricitate, iar in cadere au afectat si sistemul de distributie a energiei electrice.

Echipele E.ON Moldova Distributie au intervenit, dar nu au reusit sa ajunga la toate liniile afectate de intemperii, din cauza drumurilor inzapezite. In aceasta dimineata, la ora 06.00, erau afectate total sau partial 10 linii aeriene de medie tensiune. Aproximativ 121 de posturi de transformare din 56 de localitati nu erau alimentate cu energie electrica. Cele mai afectate judete sunt: Vaslui (37 localitati) si Botosani (10 localitati). In judetul Iasi sunt 9 localitati ce nu beneficiaza de energie electrica. In judetele Neamt, Suceava si Bacau nu inregistram localitati nealimentate integral cu energie electrica.

Echipele E.ON Moldova Distributie actioneaza in continuare pentru remedierea acestor avarii, precum si pentru rezolvarea deranjamentelor individuale si colective. Este posibil ca pana la eliberarea cailor de acces catre localitatile afectate de viscol, unele interventii sa se faca cu intarziere.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii