A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834754.8857.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

In doua zile politistii locali au confiscat 5.300 de tigarete
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-05-2013, ora 15:37

In doua zile politistii locali au confiscat 5.300 de tigarete

Articol de Cristian Amariei

Politistii locali continua actiunile in zona pietelor agroalimentare pentru combaterea comertului cu tigarete provenite din Republica Moldova, ocazie cu care persoanele depistate sunt sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse intre 1.000 si 1.500 lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejare populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

La data de 27 mai, in jurul orelor 14:00, politistii locali care executau serviciul in zona pietei agroalimentare Nicolina l-au depistat pe numitul C.P., de 53 ani, domiciliat in municipiul Iasi care detinea cu scopul de a comercializa 2.040 tigarete provenite din Republica Moldova fara a detine documente de provenienta. Persoana mentionata a fost sanctionata contraventional, conform actului normativ mentionat, iar ca masura complementara tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii. De asemenea, la data mentionata, in jurul orelor 10:30, politistii locali care executau serviciul in zona pietei agroalimentare Alexandru cel Bun l-au depistat pe numitul O.I., de 46 ani, domiciliat in municipiul Iasi care comercializa 1.600 de tigarete provenite din Republica Moldova fara a detine documente de provenienta. Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional, conform Legii nr.12/1990, iar ca masura complementara tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii. In plus, in aceasta dimineata, in jurul orelor 09:30, politistii locali, care executau serviciul in Piata Agroalimentara Alexandru cel Bun au sanctionat-o contraventional, conform actului normativ mentionat, pe numita L.G., de 40 ani, domiciliata in municipiu Iasi, deoarece comecializa tigarete a caror provenienta nu a putut fi dovedita, conform prevederilor legale. Ca masura complementara au fost ridicate in vederea confiscarii 1.600 de tigarete”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

In urma actiunilor desfasurate de catre politistii locali pe aceasta linie, lunar sunt ridicate in vederea confiscarii mii de tigarete si sanctionate contraventional zeci de persoane care desfasoara astfel de comert.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii