A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680987.3899.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ilustru agronom, laureat al Premiului Nobel pentru pace, aniversat la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-03-2014, ora 14:27

Ilustru agronom, laureat al Premiului Nobel pentru pace, aniversat la USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi impreuna cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice ”Gh. Ionescu-Sisesti”, filiala Iasi, vor organiza maine, 25 martie, Simpozionul dedicat aniversarii a 100 de ani de la nasterea lui Norman Ernest Borlaug, agronom, cercetator stiintific si laureat al Premiului Nobel pentru pace.

Evenimentul este programat sa inceapa la ora 10.00 in Aula Magna “Haralamb Vasiliu”, iar printe cei care vor lua cuvantul mentionam pe Prof. univ. Dr. Vasile Vintu, Rector al Universitatii, cu lucrarea “Omenirea isi poate asigura siguranta alimentara?”, pe Prof. univ. Dr. Dr. h.c. Constantin Vasilica cu “Viata si opera ilustrului agronom Norman Ernest Borlaug”, Sef lucr. Dr. Cristina Slabu “Urmarile Revolutiei Verzi in agricultura unor tari subdezvoltate” si Acad. N.N. Saulescu “Impactul activitatii lui Norman Ernest Borlaug in ameliorarea graului de toamna in Romania”. Importanta organizarii unor astfel de evenimente este subliniata, printre altele, si de faptul ca Norman Borlaug a gasit “o alternativa pentru pace si viata – revolutia verde” care a salvat viata a milioane de oameni.

Foto: theguardian.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii