A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673095.2973.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii sunt asteptati, pe 21 august, la inaugurarea noii piste a Aeroportului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-08-2014, ora 09:18

Iesenii sunt asteptati, pe 21 august, la inaugurarea noii piste a Aeroportului Iasi

Articol de Cristian Amariei

Joi 21 august, in intervalul orar 09.30 – 12.30, la platforma aeroportului iesean, cu acces prin terminalul T2 va avea loc Festivitatea de inaugurare a noii piste de docolare – aterizare. Cursa care va inaugura cea mai moderna pista flexibila din Romania va fi cursa Tarom RO 406 Roma – Iasi, la aterizare.

Pista veche nu va mai fi operationala incepand cu 21 august, iar jumatatea sa nordica va fi folosita ca si cale de rulare. In continuarea modernizarii Aeroportului International Iasi,se va prelungi platforma de parcare a aeronavelor si se va construi un nou terminal, T3, care va fi operational din primavara anului viitor. Acesta va avea 3600m, 6 (sase) birouri de check-in unde se vor putea procesa 320 de pasageri pe ora.

Evenimentul de inaugurare va cuprinde o scurta slujba de sfintire a noii piste, in prezenta Inaltpreasfintitului Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si a Excelentei Sale Petru Gherghel, Episcopul Romano-Catolic de Iasi. De asemenea, programul festivitatii cuprinde un moment artistic dar si alte momente special pregatite pentru a marca acest eveniment unic in istoria post-decembrista a Iasului.

Am trimis invitatii la oaspeti de seama ce speram sa fie prezenti la festivitatea de inaugurare din 21 august. Toti iesenii dar si ceilalti potentiali beneficiari din intreaga Moldova, ai infrastructurii noastre aeroportuare sunt asteptati joi dimineata de la 09.30, la Aeroportul Iasi” a declarat Marius Bodea, presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

     
Tag-uri: iasi, aeroport, inaugurare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii