A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720180996.6985.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii nu se mai lasa pacaliti prin metoda „accidentul rutier”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-09-2014, ora 10:06

Iesenii nu se mai lasa pacaliti prin metoda „accidentul rutier”

Articol de Ana-Maria Onofrei

O femeie din Iasi a dejucat planurile unor infractori care intentionau sa o lase fara 10.000 de euro, pretinzand ca sotul sau s-ar afla la o inchisoare din Grecia, dupa ce a produs un accident.

In cursul zilei de 29 septembrie, politistii ieseni au fost sesizati de catre C. Carmen, de 45 de ani, cu privire la faptul ca in aceeasi zi, in jurul orei 12.00, in timp ce se afla la domiciliu a fost contactata pe telefonul fix de catre o persoana necunoscuta care s-a prezentat ca fiind ofiter de politie si care i-a comunicat ca sotul ei ar fi provocat un accident rutier in Grecia.

Aceasta persoana i-a solicitat sa-i trimita 10.000 de euro pentru a plati un avocat, care sa-l reprezinte pe sotul sau, pentru a fi eliberat din inchisoare.

In timpul convorbirii telefonice persoana vatamata a constientizat ca este o inscenare si a inchis telefonul.

Potrivit IPJ Iasi, in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de inselaciune, iar cercetarile continua in vederea identificarii autorului si tragerii acestuia la raspundere penala.

Foto: activenews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii