A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833023.7215.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii nu se lasa inselati prin metoda „accidentul rutier”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2014, ora 10:05

Iesenii nu se lasa inselati prin metoda „accidentul rutier”

Articol de Cristian Amariei

In cursul zilei de 24 septembrie, la ora 10.00, politistii Sectiei 1 Politie Iasi au fost sesizati de catre B. Adriana, de 50 de ani, din municipiul Iasi, cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile, in jurul orelor 09.15 in timp ce se afla la domiciliu doua persoane necunoscute respectiv un barbat si o femeie au incercat sa o insele prin metoda “accidentul rutier”.

Potrivit IPJ Iasi, femeia a fost apelata pe telefonul fix si ulterior pe cel mobil aducandu-i-se la cunostinta ca sotul sau a fost victima unui accident rutier, se afla la un spital din Bucuresti si urmeaza sa fie transportat in Germania pentru o operatie chirurgicala contra sumei de 14.000 euro.

In cauza nu a avut loc transferul vreunei sume de bani intrucat persoana vatamata a luat legatura cu sotul, care se afla la serviciu.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de inselaciune, iar cercetarile continua in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii