ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-10-2014, ora 14:02

Iesenii nu mai cad in capcana infractorilor care apeleaza la metoda „Accidentul”

Articol de Madalina Irimia

La data de 16 octombrie, politistii Sectiei1 Politie Iasi au fost sesizati, de catre U. Elena, de 24 ani, din Iasi, cu privire la faptul ca, la aceeasi data, la ora 13:30, in timp ce se afla la domiciliu, a fost contactata pe telefonul fix de catre o persoana necunoscuta, care s-a recomandat ca fiind politist si care, a incercat sa o induca in eroare, informand-o cu privire la faptul ca, tatal ei a fost victima unui un accident de circulatie, in urma caruia a fost grav ranit si necesita tratament de specialitate, la un spital din Bucuresti.

Intrucat aceasta a constientizat ca acea persoana incearca sa o induca in eroare, a incheiat conversatia, inainte sa i se solicite vreo suma de bani.

In aceeasi zi „la ora 19.15, am fost sesizati de catre A. Mihaela, de 41 ani, din mun. Tg. Neamt, despre faptul ca in aceeasi zi, ora 17.40, persoane necunoscute au sunat-o pe telefonul fix solicitandu-i 10.000 lei pentru reusita unei operatii ce urma a fi efectuata de catre medicii de la spitalul Sfantul Spiridon Iasi sotului sau, victima a unui accident rutier.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

Persoana vatamata si-a dat seama ca autorii necunoscuti incearca sa o insele, motiv pentru care nu a dat nicio suma de bani.

In ambele cazuri s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „tentativa de inselaciune”, fapta prev. si ped. de art. 32, Cod penal, iar cercetarile continua in vederea identificarii autorului si tragerii acestuia la raspundere penala.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii