A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834881.6708.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii isi pot schimba furnizorul de energie electrica cu o simpla cerere online
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-03-2015, ora 10:38

Iesenii isi pot schimba furnizorul de energie electrica cu o simpla cerere online

Articol de Cristian Amariei
O societate ieseana vrea sa schimbe regula jocului pe piata de energie electrica. Compania a lansat oferte pentru consumatorii casnici, creand astfel un precedent prin care vrea sa sparga monopolul marilor distribuitori de electricitate.

Administratorii societatii iesene Fidelis Energy SRL, care functioneaza pe piata energiei electrice de aproximativ 10 ani, au lansat recent o campanie concentrata pe segmentul consumatorilor casnici din Romania, domeniu controlat autoritar de E.On si Enel in momentul de fata, informeaza cityzen.ro.

Potrivit datelor din oferta, oficialii firmei isi arata "deschiderea totala" catre consumatorii individuali, asociatii de proprietari sau grupuri de clienti. Procedura de schimbare a furnizorului de energie electrica porneste de la completarea unui chestionar online, in care doritorii sunt invitati sa precizeze consumul de energie mediu lunar. in baza acestuia, se formuleaza o oferta de pret, iar daca solicitantul este multumit, poate renunta la E.On cu o cerere online. Pretul va fi garantat pe durata contractului pentru energia electrica activa consumata.

Sefii companiei afirma ca facturile vor fi "simplu de inteles, cu toate costurile evidentiate", iar comunicarea intre parti va avea loc fie prin call-center, fie la "live chat-ul" de pe site-ul oficial.

Foto: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii