A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720001785.9588.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii calatoresc din toamna in 20 de autobuze, unde aerul conditionat circula cu taraita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-08-2012, ora 13:46

Iesenii calatoresc din toamna in 20 de autobuze, unde aerul conditionat circula cu taraita

Articol de Anca Gabriela Cretu

Astazi, conducerea primariei Iasi a anuntat ca a sosit primul lot de autobuze second hand. Teoretic, “noile” mijloace de transport in comun trebuiau sa aiba si instalatie de aer conditionat, insa, potrivit purtatorului de cuvant al municipalitatii iesene, Sebastian Buraga, in urma verificarii acestora, aerul conditionat se regaseste doar in cabina soferului.

Primele 10 autobuze au ajuns la Iasi saptamana trecuta, iar celelalte 10 vor sosi la sfarsitul acestei luni.

A venit primul lot de autobuze saptamana trecuta. Au fost verificate, receptionate si urmeaza sa fie inmatriculate. Acestea sunt marca DAF si sunt fabricate in 1998, 1999 si 2000. Pana in 2002, autobuzele erau fabricate fara instalatia de aer conditionat in spatiul pentru calatori. Noile autobuze sunt prevazute cu 9 fante speciale, prin care circula aer conditionat pentru calatori. Cabina soferului nu este inchisa si astfel aerul conditionat poate circula foarte usor”, a explicat purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Iasi, Sebastian Buraga.

Cele 20 de autobuze second hand vor fi puse in circulatie abia dupa ce vor fi inmatriculate. Licitatia pentru aceasta achizitie a fost adjudecata de catre o firma din Barlad, pentru suma de 1.590.000 de lei fara TVA.

Foto: islive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii