A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720105413.4248.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesenii, buluc la tigaile LIDL (Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2011, ora 09:51

Iesenii, buluc la tigaile LIDL (Video)

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi a fost inaugurat la Iasi, in zona Tatarasi, cel de-al treilea supermarket Lidl. In ciuda gerului de afara, iesenii au asteptat deschiderea magazinului inca de la primele ore ale diminetii. La ora 8.00, cand reprezentantii magazinului au deschis usile, iesenii s-au imbulzit la rafturile cu tigai pentru a prinde una, doua sau 10-15 tigai vandute la oferta.

Stocul de tigai a fost epuizat in timp record. Pretul acestora varia in functie de marime: 10 lei cele mici si 15 lei cele mai mari.

Evident ca nu au lipsit episoadele de genul „eu am fost prima” sau „nu ma impingeti ca sunt bolnava”, replici care puteau fi auzite si in interiorul magazinului, la standul de tigai, normal.

Oficialii Lidl spun ca ii asteapta pe ieseni in fiecare zi pentru ca ofertele vor continua si in perioada urmatoare.

Magazinul Lidl din Tatarasi este situat pe strada Vasile Lupu nr 78, vis-a-vis de Sectia 5 de Politie, in apropiere de Spitalul de Copii „Sf. Maria”.

Programul de functionare al magazinului Lidl din Tatarasi este de luni pana sambata in intervalul orar 08.00-22.00, iar duminica, cu program scurt, de la 09.00 la 18.00.

Supermarketul din Tatarasi este al treilea inaugurat de Lidl in Iasi. In total, compania a ajuns la 129 de puncte de lucru in toata tara. Reprezentanii Lidl au anuntat ca anul viitor ar mai putea fi inaugurate si alte supermarketuri in judet.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii